Doek valt over duatlon/triatlon Gullegem 2017!

Capino Challenge by ETZ

Na uitvoerig overleg met de werkgroepleden van de Capino Challenge heeft het ETZ-bestuur gisterenavond met spijt in het hart beslist om de duatlon/triatlon Gullegem van zondag 11 juni a.s. te annuleren. Gezien het bedroevend laag aantal voorinschrijvingen en het afhaken van diverse sponsors, acht de werkgroep, die als een goede huisvader zijn centjes wenst te beheren, het niet opportuun om het event te laten plaatsvinden. Meer dan 100 medewerkers optrommelen om op een zondagse zomerdag de handen uit de mouwen te steken, dat is, gezien de huidige condities, waarvan we niet geloven dat we het tij nog kunnen doen keren, gekkenwerk. Het aanleveren van slechts 3 scheidsrechters, dat intussen opgetrokken werd naar 5 scheidsrechters, maakt bovendien dat wij niet garant kunnen staan voor een sportief verloop van de non-drafting wedstrijden, wat voor ons primordiaal is.

Gelet op bovenstaande struikelblokken wensen wij, die de voorbije jaren de lat hoog gelegd hebben, de eer aan onszelf te houden. Uiteraard zullen wij, als organisatie, onze verantwoordelijkheid opnemen door het inschrijvingsgeld asap terug te betalen. Daarbovenop wensen wij ons graag te excuseren voor dit ongemak. We hopen dat jullie, atleten, geen andere sportieve uitdagingen en/of vakantietripjes aan jullie voorbij laten gaan hebben door zich in te schrijven voor de duatlon/triatlon Gullegem. Indien wel, hopen we vurig dat jullie daartoe alsnog een oplossing vinden.

Afsluitend wens ik de sponsors, die ons event wensten te ondersteunen, te bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie, evenals de medewerkers & werkgroep-, bestuursleden die in de voorbereiding op het event reeds heel wat uitvoerende taken op zich namen.

Reactie toevoegen

X