Briefing Sportics Run & Bike Gullegem

Sportics Run & Bike Gullegem

Komende zondag is het zover: de Sportics Run & Bike Gullegem. Via deze weg zetten we de belangrijkste info nog even op een rijtje.

-          Het wedstrijdsecretariaat opent om 08u30 zijn deuren en bevindt zich in de cafetaria van de voetbalterreinen, Poezelhoek 8, 8560 Gullegem. Er is voldoende (gratis) parking voorzien, d.i. parking GB, Schuttershoflaan 1 + parking voetbalterreinen, Poezelhoek 8. Op diezelfde locatie zijn er 2 kleedkamers voorzien, één voor de dames en één voor de heren.

-          Wie het inschrijvingsgeld pas in laatste instantie overgemaakt heeft op onze rekening, brengt best een betalingsbewijs mee. Bijgevoegd vindt u de deelnemerslijst. Indien er bij uw team (verkeerdelijk) geen OK staat bij de betaling, maar wel een bepaald bedrag, geef dan gerust een seintje. Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, raden wij aan om al even na te kijken welk startnummer uw team heeft. Uiteraard zal de deelnemerslijst (incl. nummering) de dag zelf ook uithangen in het wedstrijdsecretariaat.

-          U zult 2 rugnummers ontvangen (waarborg = identiteitskaart). Elk teamlid draagt het nummer duidelijk zichtbaar op de borst. Damesteams krijgen een groen nummer, gemengde teams een groen (dame) & blauw nummer (heer), en herenteams een blauw nummer.

-          De startplaats (kleine parking voetbalterreinen, Gullegem) bevindt zich op 50m à 75m van het wedstrijdsecretariaat.

-          Om 09u50 vindt een briefing plaats. Teamleden die de start NIET voor hun rekening nemen maar hun teammakker opwachten in de wachtzone, zullen door een medewerker van onze organisatie naar de wachtzone geleid worden. De wachtzone is gelegen naast brasserie Bergelen en bevindt zich op 400m van de start.

-          Om 10u wordt de start van de Run & Bike gegeven. Eén teamlid neemt de start voor zijn/haar rekening, legt 400m af, komt voorbij de wachtzone (zie boven), waar zijn/haar teammakker mag invoegen. Vanaf dan mag men onbeperkt wisselen. De afstand tussen beide teamleden mag max. 15m bedragen! De precieze wedstrijdafstand is 10,2km. Dankzij de aanduidingsborden van Sportics zal je de kilometers nauwgezet kunnen opvolgen / aftellen.

-          Het dragen van een fietshelm is voor beide teamleden verplicht! Een crossfiets is NIET toegelaten, enkel MTB.

-          Het parcours kan u bekijken via deze link.

-          Na de wedstrijd kunt u terecht in de recovery zone, waar u kunt genieten van lekkere versnaperingen. Vervolgens hebt u de mogelijkheid tot het afspuiten van uw fiets. De afspuitzone bevindt zich op 75m van de finish.

-          Bij teruggave van de rugnummers in het wedstrijdsecretariaat zult u uw identiteitskaart terugkrijgen, alsook een hapje & drankje aangeboden krijgen.

-          De prijsuitreiking is om 11u45 voorzien. Er is een prijs voorzien voor de top 3 van elke reeks.

Reactie toevoegen

X