Uitslag Sportics Run & Bike Gullegem 2019

Sportics Run & Bike Gullegem 2019

Door problemen met de website geraakt de uitslag momenteel niet geüpload. De uitslag is terug te vinden op de facebookpagina van Energy Team Zuidwest.

Sportics Run & Bike op zondag 24 februari 2019!

Sportics Run & Bike Gullegem 2019

Goed nieuws! Ondanks het stopzetten van ETZ blijft de Sportics Run & Bike bestaan. Het attractief teamevent zal plaatsvinden op zondag 24/02/2019. Ingrijpende wegenwerken op het bedrijventerrein noopten ons (bijna) tot het inlassen van een sabbatjaar tot we afgelopen weekend het licht zagen. 2 lussen op en langs de bermen nabij de E403 leveren ons een volledig onverhard parcours van 9,3km op.

Uitslag Sportics Run & Bike Gullegem 2018

Ploeteren in Sportics Run & Bike Gullegem

Een 70-tal teams stonden vanochtend aan de start van de 2de editie van de Sportics Run & Bike Gullegem. Door de overvloedige regenval was het parcours op vele plaatsen herschapen tot een ware modderpoel. Sven Vandenbroucke & Sybren Baelde, het jonge, talentvolle duo van LTTD, heersten van start tot finish en haalden het vlot van Henk Omey & Bram Laevens en Rinus Holvoet & Steven Scherpereel. Bij de gemengde teams pakten Margot Vandekerkhove & Stijn Tuytens de zege. Whoopy Franssen & Elke Spriet kroonden zich tot het beste damesteam.

Briefing Sportics Run & Bike Gullegem

Flyer Sportics Run & Bike Gullegem

Aanstaande zondag vindt de 7de editie van de Sportics Run & Bike Gullegem plaats. Hieronder vind je het mailtje dat gisterenavond naar de deelnemende teams gestuurd werd.

U hebt zich ingeschreven voor de 7de editie van de Sportics Run & Bike Gullegem, waarvoor dank!

Via deze weg zet ik nog even de belangrijkste info op een rijtje.

Save the date - Sportics Run & Bike Gullegem - 4 februari 2018!

Sportics Run & Bike Gullegem

De Sportics Run & Bike, die vorig jaar plaatsvond in en rond het provinciaal domein Bergelen, kijgt een vervolg. De wedstrijd, die omwille van het gevarieerde & uitdagende parcours erg in de smaak viel, zal plaatsvinden op zondag 4 februari 2018. Afstand (10km) & startuur (10u) blijven ongewijzigd. Van zodra alle betrokken diensten officieel hun fiat geven, zullen de inschrijvingen geopend worden. Meer info volgt!

Ode aan 'una grande campeona'!

Ilse Geldhof

In het voorjaar van 2017 kondigde Ilse Geldhof haar afscheid aan de duatlonsport aan. De Memorial Benny Vansteelant, dat voor het tweede opeenvolgende jaar omgedoopt werd tot het Belgisch kampioenschap duatlon op de kwartafstand, zou haar laatste wapenfeit worden. De voorbije maanden stoomde de 44-jarige topatlete zich, via loopwedstrijden en de GP-duatlons, klaar om nog een allerlaatste keer te schitteren. En jawel, hoor, Ilse maakte in Torhout haar favorietenrol helemaal waar!

ETZ houdt NIET op te bestaan!

ETZ

Wat velen, in tegenstelling tot het eigen bestuur, meenden te weten, wordt via deze weg officieel weerlegd. Ondanks recente gebeurtenissen, die een kaakslag betekenden voor het ETZ-bestuur, houdt Energy Team Zuidwest het NIET voor bekeken. Wel zal het team op een lager pitje draaien en wordt afscheid genomen van een aantal trouwe sponsors, die het team mee groot gemaakt hebben. Wie reeds aangesloten is bij ETZ, krijgt dus ook volgend jaar de kans om de ETZ-kleuren te verdedigen.

Winst voor Joke Coysman in triatlon Beernem!

Joke Coysman

Na vorige week reeds geproefd te hebben van de overwinning in de Swike van Harelbeke was triatlete Joke Coysman afgelopen weekend opnieuw aan het feest! In de Kallemoeie triatlon van Beernem rekende ze tijdens het lopen af met Lore Vanclooster, die haar eerder in de triatlon van Bredene de loef afstak. Proficiat!

Ilse Geldhof knalt naar nieuwe Belgische titel!

Podium BK duatlon LD Almere

In het Nederlandse Almere werd afgelopen weekend onder een loden zon gestreden om de Belgische duatlontitels op de lange afstand. Na vorig jaar forfait gegeven te hebben voor het BK LD, wou Ilse Geldhof, de Belgisch kampioene op de sprint- en kwartafstand, in haar afscheidsjaar dolgraag een nieuwe titel toevoegen aan haar rijkgevuld palmares.

Doek valt over duatlon/triatlon Gullegem 2017!

Capino Challenge by ETZ

Na uitvoerig overleg met de werkgroepleden van de Capino Challenge heeft het ETZ-bestuur gisterenavond met spijt in het hart beslist om de duatlon/triatlon Gullegem van zondag 11 juni a.s. te annuleren. Gezien het bedroevend laag aantal voorinschrijvingen en het afhaken van diverse sponsors, acht de werkgroep, die als een goede huisvader zijn centjes wenst te beheren, het niet opportuun om het event te laten plaatsvinden.

Uitslag Sportics Run & Bike 2017!

Podium Sportics Run & Bike Gullegem - mix

78 teams leefden zich vanmorgen uit in de Sportics Run & Bike Gullegem. Op een selectief parcours rekenden de broers Omey in de absolute slotfase nipt af met het ITC-duo Kasper Lagae & Hannes Cool. Bart Verkaemer & Tim Soenens legden beslag op de 3de plaats.

Briefing Sportics Run & Bike Gullegem

Sportics Run & Bike Gullegem

Komende zondag is het zover: de Sportics Run & Bike Gullegem. Via deze weg zetten we de belangrijkste info nog even op een rijtje.

Favorieten voor Sportics Run & Bike Gullegem gewikt en gewogen!

Sportics Run & Bike Gullegem

Laatste dag om in te schrijven voor de Sportics Run & Bike Gullegem. Intussen buigen de bookmakers zich over de belangrijkste kanshebbers voor de zege. De broertjes Omey worden getipt als dé topfavorieten, op de voet gevolgd door het ITC-duo Kasper Lagae & Hannes Cool.

Capino Challenge op zondag 11 juni 2017!

Capino Challenge

Naar jaarlijkse gewoonte vindt de Capino Challenge by ETZ plaats in het tweede weekend van juni, i.c. zondag 11 juni 2017.

Kris Acx trotseert Hel van Kasterlee!

Kris Acx

Na zich dit seizoen meerdere malen uitgeleefd te hebben op de lange afstand (BeMC, PM Sankt-Wendel & Marmotte) maakte ETZ-bestuurslid Kris Acx zich de voorbije maanden op voor een nieuwe uitdaging, dé Hel van Kasterlee: 15km lopen, 105km MTB'en & 30km lopen. Via een korte, krachtige voorbereiding stoomde de 'held van Lendelee' zich klaar voor wat wel eens de kers op de taart van een sterk, gevarieerd seizoen kon worden.

Pagina's

X